Din klocka / Vår expertis
Vi är mer än bara din trogna klockaffär
Läs nedan om allt du finner hos oss.
Urmakeri och verkstad

Vi tar hand om din klocka även i framtiden.

Vår urmakarservice utförs av hantverksskickliga urmakare. Vi är specialiserade och auktoriserade på framför allt OMEGA-service men vi utför såklart service och reparationer på de varumärken som vi är återförsäljare för.  Du kan känna dig trygg med att all kompetens, erfarenhet, verktyg & maskiner finns på plats på Kaggensgatan 17. 

Värdering av din klocka

Vad är den värd?
Har du fått ärva farfars gamla klocka, eller är ni en syskonskara som behöver hjälp med ett dödsbo och en bodelning? Eller kan det vara så enkelt att du bara är nyfiken på att få veta mer om din klocka… Genom åren har vi samlat på oss en enorm erfarenhet och kunskap man bara kan få över tid. Vi hjälper dig gärna med ett värderingsintyg. Pris från 490 kr.

Gravering

Att gravera ett namn eller en symbol eller något annat är ett utmärkt sätt att höja det personliga värdet på gåvan. Vi hjälper dig gärna för ett fint resultat. Tjänsten är givetvis kostnadsfri när du köper en klocka eller smycke.

B2B – Företagsförsäljning

Är det dags att uppmärksamma någon anställd, företaget kanske går in i en ny fas eller är det så att något annat ska firas? Vi hjälper dig!

Vi har genom åren en välutvecklad företagsförsäljning. Electra, Ekerum Resort, Elia, Sveriges Byggindustrier och Baltic Offshore är några exempel på framgångsrika företag där vi hjälper till med hedersgåvor eller jubileumsklockor regelbundet.

Du har som arbetsgivare rätt att ge en anställd som fyller 50 eller 60 år en skattefri gåva i form av till exempel guldklocka, stålklockor eller smycken till ett värde av upp till 15 000 kronor inklusive moms. Gåvan är helt avdragsgill för företaget. Samma regler gäller även för de som har arbetat 20 år i företaget eller för de som slutar efter varaktig tjänst, dock minst sex år. Hör av dig för ett förutsättningslöst möte!